Leven, op een gezonde manier.

Bij Strak Plan leggen we enorm de focus op het aanpassen van kleine dingen in jouw huidige levensstijl. Geen oplossingen die misschien op korte termijn werken, maar oplossingen die jou een dieetvrij leven bezorgen!

Wij zijn (online) diëtistes gevestigd in heel Vlaanderen, klaar om jou te tonen dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, nu jij nog!

Voordelen van een online begeleiding? 
✔️ Geen filestress 
✔️ Geen focus op de weegschaal
✔️ Toegang tot de besloten facebookgroep waar je 24/7 vragen kan stellen
✔️ Persoonlijke begeleiding via videocall én mail
✔️ Wij kijken mee naar jouw producten thuis en kunnen jou zo nog sneller helpen!
✔️ Een consult kan van op eender welke locatie! Even nood aan een check-in vanop je reisbestemming? We got your back!

Cliché, maar afvallen zonder dieet... spreekt jou dat aan? Dan ben jij bij Strak Plan aan het juiste adres!

Maak een afspraak bij Strak Plan→

Wie is Leen van Strak Plan?

Online is the new black’, dat hebben we bij Strak Plan ook verstaan. Een tak van Strak Plan zijn de diëtetische consulten die sinds corona voornamelijk online doorgaan, met succes! Strak Plan begon 3 jaar geleden als een diëtistenpraktijk waar je terecht kan om op een duurzame manier te werken naar een lichaam dat jij aanvaardt. Wij maken mensen er bewust van dat een gezonde levensstijl makkelijk toepasbaar is en dat dat getal op de weegschaal niets zegt. Wij zoeken naar het achterliggende probleem want het eten is maar het symptoom ervan.

Wanneer je je aanmeldt bij Strak Plan krijg je begeleiding met psychologische insteken, gestaafd met feitelijke kennis over voeding. Meng hier nog een heel persoonlijke aanpak door en je weet waarom je voor Strak Plan kiest als je wil werken aan een leven lang zonder dieet.

Kom langs op consultatie

Samen kijken we welke aanpak het best bij je past. Doordat de consultaties online* verlopen, maakt het niet uit waar je ook woont!
* intakegesprekken kunnen live in de praktijk

Bekijk de mogelijkheden →

Waarom voor een traject kiezen?

Naast het financiële voordeel, zal een traject er ook voor zorgen dat wij er zijn net op dat moment dat je wel eens zou durven zeggen 'ik stop ermee'. 

Strak Plan traject

3 maand
Zie je wel iets in een traject waarbij we meteen 6 sessies inplannen? Zo ben je zeker van een constante opvolging om de 2 à 3 weken!

Bekijk het traject →

All-in traject

6 maand
Ben je op zoek naar een volledig traject waar we naast jouw voedingspatroon ook aspecten als beweging en emo-eten onder de loep nemen?

Bekijk het traject →

Wat anderen vinden

Dankzij het intakegesprek met Strak Plan heb ik die knop kunnen omdraaien en ik herleef. Ik voel mij weer veel beter. Ik kook ook weer graag. De methode met eetpauzes is eenvoudig en duidelijk. En het went na een tijdje. Ik ben zelfs blij dat ik nu niet meer constant moet eten zoals bij sommige andere methodes.

Vers van de blog

door
Leen Seminck
op
18/9/2021

De Strak Plan Academy

Start je eigen Strak Plan diëtistenpraktijk!

Verder lezen →
door
Leen Seminck
op
13/9/2021

Strak Plan on a mission

Strak Plan begon als een diëtistenpraktijk, maar is ondertussen uitgegroeid tot een ruimer concept.

Verder lezen →
door
Leen Seminck
op
19/7/2021

Welk dieet kies jij?

Rage diëten, ken jij ze allemaal?

Verder lezen →