Beoordelingen

Lees hieronder even wat (ex)- Strak Planners zeggen!

Maak een afspraak met Leen →

Wat anderen vinden

Voor mij is Strak Plan de boost geweest die ik nodig had. Dat duwtje in de rug om weer goed voor mezelf te zorgen. Ik zag door de bomen het bos niet meer. (...) begon ik zelf te zoeken naar alternatieven. Ik ben heel wat beginnen lezen en opzoeken, uitproberen. Ik kreeg veel te veel info en ik raakte in de war, ....

De recepten van Strak Plan zijn gemakkelijk en vooral heel lekker. En je mag er zeker van zijn dat ze gezond en uitgebalanceerd zijn. Tijdens de consultaties krijg je ook veel handige tips om te koken, te winkelen, hoe door moeilijke momenten te geraken, ... Ik heb niet het gevoel dat ik dieet want je mag veel eten. Regelmatig mag je jezelf eens verwennen met een stukje chocolade of een koek, een glaasje. Dat hoort er gewoon bij zonder je schuldig te moeten voelen. Top!

Dankzij het intakegesprek met Strak Plan heb ik die knop kunnen omdraaien en ik herleef. Ik voel mij weer veel beter. Ik kook ook weer graag. De methode met eetpauzes is eenvoudig en duidelijk. En het went na een tijdje. Ik ben zelfs blij dat ik nu niet meer constant moet eten zoals bij sommige andere methodes.

Hey Leen, vandaag toch mijn halve marathon kunnen lopen! Bedankt voor de planning, heb hem zonder energiedip kunnen uitlopen! Merci!

Met de nieuwe gewoontes die ik van jou geleerd heb, ben ik ondertussen al een 20 kg kwijt. Ik had nooit gedacht dat ik dit kon!