Beoordelingen

Lees hieronder even wat (ex)- Strak Planners zeggen!

Maak een afspraak met Leen →

Wat anderen vinden

Dag Leen, door corona is mijn bloed laten controleren wat uitgesteld geraakt. Vandaag mijn bloeduitslag gekregen en ik heb goed nieuws: mijn totale cholesterol is gedaald van 220 naar 175, mijn triglyceriden zijn gedaald van 190 naar 175. Het dieet heeft dus gewerkt? Enkel mijn HDL zou ik nog wat omhoog moeten krijgen. Je proefkonijn heeft het dus goed gedaan. Fijne avond en nogmaals dankjewel.

Dag Leen, leuk dat je een berichtje stuurt? Mijn rug is eindelijk aan de betere hand. Ben wel nog door een serieuze hel gegaan. Is op sommige momenten heel zwaar geweest. Ik ben wel blijven op mijn eten letten en sportte wanneer ik kon. Ik kan u met trots zeggen dat ik momenteel 87,9 kg weeg :) Dus er is al een pakje af.

Hey Leen, bedankt om aan mij te denken. Ik vind u echt een super goede diëtiste? Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe eetgewoonten. U heeft mij geleerd om gezondere keuzes te maken in mijn boodschappenlijst en ook heb ik meer info gekregen van u over mijn eet- en kookgewoonten. Bovendien mag ik u ook via email of Instagram vragen stellen. Eindelijk heb ik nu een diëtiste die mij enorm gemotiveerd heeft.

Ja super. Gewicht al hele tijd stabiel en voel me goed. Vorige week op vakantie hele week in bikini, terwijl ik vorig jaar alles probeerde weg te stoppen in een badpak.

Dankjewel Leen voor deze sessie. Heeft met weer goed gedaan. Wou je dit toch even zeggen. Tot binnen 2 weken!