Beoordelingen

Lees hieronder even wat (ex)- Strak Planners zeggen!

Maak een afspraak met Leen →

Wat anderen vinden

Merci voor het mailtje gisteren! Ik heb vandaag mijn tussendoel bereikt, ben onder de 70kg gezakt :)

Hey Leen, ik merk toch wel al een verschil. Ben nu een 2-tal weken bezig en misschien beeld ik het mij in, maar mijn jeans zit al beter! Ik voel ook dat ik gewoon meer energie heb doorheen de dag!

Hey Leen, voor jou ook het allerbeste voor 2021. Alles gaat hier prima. Ik kan alles goed aanhouden waardoor ik dan ook mooi na een jaar nog steeds op mijn gewicht blijf. Ik blijf je zeker volgen op facebook en Instagram want tips en weetjes blijven welkom!

Dag Leen, door corona is mijn bloed laten controleren wat uitgesteld geraakt. Vandaag mijn bloeduitslag gekregen en ik heb goed nieuws: mijn totale cholesterol is gedaald van 220 naar 175, mijn triglyceriden zijn gedaald van 190 naar 175. Het dieet heeft dus gewerkt? Enkel mijn HDL zou ik nog wat omhoog moeten krijgen. Je proefkonijn heeft het dus goed gedaan. Fijne avond en nogmaals dankjewel.

Dag Leen, leuk dat je een berichtje stuurt? Mijn rug is eindelijk aan de betere hand. Ben wel nog door een serieuze hel gegaan. Is op sommige momenten heel zwaar geweest. Ik ben wel blijven op mijn eten letten en sportte wanneer ik kon. Ik kan u met trots zeggen dat ik momenteel 87,9 kg weeg :) Dus er is al een pakje af.