Strak Plan- label als steunmaatregel voor horeca?!

door
Leen Seminck
Laatst bijgewerkt op
1/31/2021
Strak Plan- label als steunmaatregel voor horeca?!

Het Strak Plan- label kan jouw zaak een boost geven!

Mijn naam is Leen Seminck, misschien al beter gekend als ‘Leen van Strak Plan’. Strak Plan is mijn praktijk in Aalst waar ik als voedings- en dieetdeskundige iedere dag mensen begeleid naar een gezonde(re) levensstijl. Meer dan ooit krijg ik de vraag van mijn patiënten en volgers op sociale media waar ze nu het beste op restaurant kunnen gaan of waar de afhaalmaaltijden nu echt gezond zijn. Ik wil duidelijk maken dat op restaurant gaan perfect kan in een gezonde levensstijl.

Als patiënten mij zeggen "jaja, steun de horeca, allemaal goed en wel, maar dat lukt toch niet als je gezond wil eten?" Dan weerleg ik dit direct met het Strak Plan-label.

Dit label toont heel eenvoudig en visueel aan dat je zaak één of meerdere producten of gerechten aanbiedt die gezond en evenwichtig zijn en dat klanten dus op hun beide oren kunnen slapen als ze hier een maaltijd of gerecht eten of afhalen. Doordat mensen al eens vaker dan enkel in het weekend een afhaalmaaltijd willen bestellen, ben ik volop op zoek naar horecazaken die ook gezonde gerechten aanbieden!

Zelf hanteer ik het principe van ‘alles kan, alles mag’ en dus is het zeker geen vereiste dat jouw hele menu een gezonde keuze is! 1 gerecht is bijvoorbeeld al voldoende. Dit gerecht kan dan het Strak Plan- label krijgen zodat mensen weten dat dit een gezonde keuze is

Bekijk zeker even de zaken die het label al hebben ontvangen via www.strak-plan.be => label

Instagram-paginas: @dietiste_strakplan en @strakplanlabel.

Facebookpagina: Strak Plan en Strak Plan- label