Strak Plan- label nieuwsbrief jan/feb '21

door
Leen Seminck
Laatst bijgewerkt op
2/22/2021
Strak Plan- label nieuwsbrief jan/feb '21

De eerste nieuwsbrief over het Strak Plan-label is er!

Strak Plan- label - Nieuwsbrief januari/februari '21


Wauw, wat een voorbije 2 maand waren dit?!


In december 2020 kreeg ik het lumineuze idee om een label uit te brengen dat ik kon uitdelen aan horecazaken die ook gezonde maaltijden aanbieden. Van waar dat idee kwam? Meer en meer patiënten vuurden dit op mij af:

“jaja, steun de horeca, allemaal goed en wel. Dat is toch niet gezond? Hoe kan ik dan bij jou in begeleiding komen én de horeca steunen?”


Romy - Coffee & baguettes in Aalst was de eerste zaak die helemaal into mijn idee was. Zij bieden sowieso al gezonde gerechten aan, maar de bevestiging krijgen van mij, een voedings- en dieetdeskundige (uhum, sorry, klinkt wat als gestoef?) was wel een mooie zaak!

Even later volgde al snel Meneer Max. Een restaurant in Erembodegem die door Covid-19 helaas de deuren moesten sluiten, maar wel afhaalmaaltijden aanbieden. Samen keken we even of we hier en daar een gezond gerechtje in het menu konden steken, et voila! In januari en februari (en komende periode ook nog) werd er wekelijks een gerecht uit het Strak Kookboek op de kaart gezet. Review van Bert Remacle, kok van Meneer Max: ‘al goed druk morgen. Heel blij!’

Leaf - Grote Markt in Aalst, Sandwichbar Z.U.S - Aalst en Bistro Denderend Lekker- Aalst volgden al snel.

Bij de opstart van La Tapa Canaria - Overmere, werd er ook direct een Strak Plan-tapasmenu op de kaart gezet!

Bij Broodjeszaak S’wich - Affligem, werd er een ‘Strak Planneke’ samengesteld. Een volkoren wrap met kip, mango, rode biet en spinazie, afgewerkt met sesamzaadjes!

De volgende zaken zijn er al 2 in Antwerpen!


Wat komt er nog allemaal aan?


▶︎ Van 7-15 maart zal er een give-away lopen twv €170,-! Je zal maaltijden kunnen winnen met het Strak Plan- label, maar ook een groente-en fruitbox, gratis levering door boodschappenleverdienst,... Hou de social media pagina’s in het oog hiervoor!

▶︎ Binnenkort zul je Strak Plan- VIP kunnen worden! Een abonnement met tal van leuke voordelen! More info soon!

Benieuwd naar de volgende zaken die het Strak Plan- label zullen bekomen?! Blijf alles op de voet volgen op mijn website: www.strak-plan.be/label
Instagrampagina: strakplanlabel
Facebook: Strak Plan- label