All-in traject

Ben je op zoek naar een volledig traject waar we ook samen werken om jouw emo-eten aan te pakken? Dit in combinatie met een introsessie bij een personal trainer om zo ook eens te kijken hoe je laagdrempelig wat meer kan bewegen?

Dit traject is iets voor jou als je niet weet wat een gezonde levensstijl inhoudt en je je constant laat vangen aan nieuwe dieettrends. In de ochtend twijfel je of een ontbijt nu een must is of net niet, je wordt gek van de overload aan voedingstips en uiteindelijk eet je door (foute?) informatie misschien net nog ongezonder. 

Verder gebruik je eten ook vaak om je (tijdelijk) beter te laten voelen (emo-eten) en wil je nu eens echt een intensieve begeleiding van een diëtiste. Je zal jezelf beter leren kennen en dit dmv oefeningen rond mindset, gedrag, gewoontes, emo-eten, enzovoort. Daarna zul je nooit geen restaurantstress meer hebben en zul je ook voor je kinderen een gezond voorbeeld zijn. Leuke bonus? Inclusief kennismakingssessie met personal trainer, op jouw niveau!

Word vandaag nog een Strak Planner en verander jezelf in de persoon die je altijd al wou zijn!

Toen ik enkele jaren geleden Strak Plan oprichtte wist ik redelijk snel dat het nodig was om met een formule te werken die trajecten aanbiedt. Het Strak Plan- traject was geboren. 

Naast het Strak Plan- traject heb ik nu dus ook het ALL-IN traject! Dit traject is speciaal voor jou gemaakt als je last hebt van emo-eten. Min 6 maand, max 10 maand.

“Deze vreemde tijden maken het toch niet altijd gemakkelijk. Hele dagen thuis zitten en veel stress ervaren, zorgt ervoor dat ik zin heb om te snacken. Ik heb me al behoorlijk ingehouden, maar brr… soms zou ik uit pure frustratie een volledige zak chips willen eten. Jouw blaadjes van vorige keer (motivatie) helpen dan wel! Ik probeer de focus te houden, maar potverdikke, het is soms lastig."

Ben jij dit?

 • 'Al meermaals probeerde ik diëten, ging ik bij diëtisten,... het draait altijd op hetzelfde uit. 3 maand loopt alles goed, dan heb ik een moeilijk moment en loopt het weer volledig de foute kant uit’.
 • ‘Ik voel me soms echt machteloos tegenover voeding. Net of die reep chocolade mij roept!’
 • ‘Soms heb ik echt schrik om naar een feest te gaan omdat ik mezelf niet vertrouw dat ik niet het hele dessertenbuffet opeet’.

Maar wil je?

 • Stoppen met jezelf te kwellen en leren hoe je ook moeilijke momenten kan aanpakken?
 • Terug de baas zijn over voeding en niet omgekeerd?
 • Genieten van sociale gelegenheden en niet vooraf stressen om wat er allemaal te eten zal zijn?


Wat houdt het all-in traject in?

FASE 1 - ‘let’s go’

Deze fase bestaat uit 4 sessies:

 • Intakegesprek
 • Jouw persoonlijk voedingsplan en voorbeeld weekmenu
 • Opvolgsessie rond gedragsverandering
 • Aan de slag met een personal trainer. Maak op jouw tempo kennis met sporten/bewegen. Op het niveau dat jij zelf aangeeft!


FASE 2 - ‘word je eigen diëtist’

Deze fase bestaat uit 3 sessies:

 • 'Word je eigen diëtist': ik geef jou meer kennis rond hoe je nu juist een verpakking kan bekijken in de supermarkt, waarop je best let bij het kiezen van bepaalde voedingsmiddelen, maar ook hoe je je kunt weren tegen de reclames rond voeding. Deze kunnen erg misleidend zijn!
 • Sessie 'Je gevoelens de baas': We gaan we dieper in op redenen waarom je bepaalde voedingskeuzes maakt. Na deze sessie krijg je wat oefeningen mee die je rustig thuis kan maken.
 • 'Planning': maak je een weekmenu met boodschappenlijst of ga je iedere dag in een rush na het werk gauw naar de supermarkt? Ahja, na je werk naar de supermarkt gaan… Goed idee? Nope. Kans is groot dat die reep chocolade die aan de kassa ligt ineens heel aantrekkelijk is. Ik help je graag om die misleidende trucjes te slim af te zijn!

Fase 3 - ‘nooit meer naar de diëtist’

Deze fase bestaat uit 3 sessies:

 • Sessie 2 rond gedragsverandering
 • Sessie 2 van 'je gevoelens de baas'
 • Laatste sessie 'hervalpreventie': deze sessie zal er voor zorgen dat ik jou dus nooit meer terugzie want als je een ‘dipje’ hebt, kun je jezelf terug helemaal terug op de goede weg brengen.

Leuke extra’s: je ontvangt het Strak Kookboek (eBook) bij start van het traject én je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep Strak Planners Teamwork. Hier komen echt leuke zaken in van recepten, nieuwe producten, motiverende verhalen van mede Strak Planners,.... Levenslange toegang!

Leuk weetje!! Traject kan volledig online gevolgd worden waardoor je ook al geen filestress erbij hoeft te nemen! Tot binnenkort!  

Extra leuk weetje!! Als je een Strak Planner bent en het traject volgt, kun je aan verminderd tarief een kennismakingssessie boeken bij René De Rop Coaching - Personal Trainer! https://www.facebook.com/renederopcoach

Schrijf je nu in

Vandaag stoppen met piekeren over eten en morgen meer energie hebben voor het echte leven? Strak plan!

Koop het traject hieronder aan en we gaan samen aan de slag!
Ik neem na aankoopbevestiging met jou contact op om je eerste afspraak in te plannen!

All-in traject

499.00

520.00

Hoeveel geld heb je al uitgegeven aan diëten, shakes,… ?

Juist ja, veel. Het ALL-IN traject kost jou €̵5̵2̵0̵,̵-=> €499,-*, maar let op, na het traject zal je nooit meer de oude zijn (lees: nooit meer die persoon die bij iedere nieuwe dieettrend denkt ‘tees ist!’)

*een deel van het traject wordt terugbetaald door jouw mutualiteit