Afslankformule Silver

499.00
Afslankformule Silver
No items found.

Ben jij het ook beu om steeds opnieuw een dieet te volgen? Om steeds met goeie moed te beginnen, maar achteraf meer te wegen dan voordien?

Afslankformule Silver - inclusief 10 consultaties bij een Strak Plan diëtiste die jouw stok achter de deur is!

Op een duurzame manier gewicht verliezen met begeleiding van jouw Strak Plan diëtiste

Een gevarieerd eetpatroon met voldoende eiwitten, goede vetten en afwisselende koolhydraatinname. Dat kan ervoor zorgen dat jij op een duurzame manier gewicht verliest. We leggen jou dit graag uit en helpen jou om dit in de praktijk toe te passen!

Stel al jouw vragen 24/7 aan jouw Strak Plan diëtiste gedurende het hele traject

Als Strak Planner kan je onbeperkt vragen stellen aan jouw Strak Plan diëtiste.

Levenslang lid van Strak Planners Teamwork

Je krijgt levenslange toegang tot de privé Facebookgroep Strak Planners Teamwork. Een Facebookgroep waar op regelmatige basis productinformatie, recepten, motiverende tips,... op tevoorschijn komen.

Strak Kookboek 2 als welkomstcadeau

eBook twv €17,99 + kortingsbon voor de aankoop van het kookboek in hardcover-formaat.

Inhoud

De beste resultaten worden bekomen met een opvolging om de 2-3 weken.
Daarom willen we jou graag minstens 3 maand bij ons om die basis echt goed te krijgen!

We starten met een intakegesprek zodat jouw Strak Plan diëtiste goed op de hoogte is van jouw valkuilen, moeilijkheden, jouw eet-en beweegpatroon nu,... 

Al deze informatie wordt verwerkt in een makkelijk en heel praktisch voedingsschema dat jouw Strak Plan diëtiste jou tijdens jouw 2de gesprek uitlegt. Zijn er zaken die jou minder haalbaar lijken? We bekijken welke tussenstappen we kunnen maken om naar jouw eindtarget toe te werken! 

In de volgende sessies gaan we op zoek naar hoe we jouw saboterende gedachten deze keer te snel af kunnen zijn zodat jij op en top gemotiveerd blijft!

“Dat moment om 17u bij het thuiskomen blijft toch moeilijk om aan de verleiding van de snoepkast te weerstaan “

We transformeren jou naar het worden van jouw eigen diëtist. Hoe we dat doen? We geven jou een volledige sessie informatie die je nodig hebt om in de supermarkt gezonde producten te vinden. Dit door het leren lezen van etiketten. We gaan samen met jou kijken naar wat een light product is, maar ook hoe je makkelijk gerechten kan omtoveren naar een gezonde(re) maaltijd. En dit zonder dat je 3 verschillende maaltijden hoeft te koken voor het hele gezin!

Extra bij Silver formule (niet bij Bronze):

Er staan 2 sessies rond emo-eten op het programma en een sessie rond zelfzorg.

Er is een sessie waarvan we de inhoud zelf bepalen. Afhankelijk van waar je nog extra hulp kan gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld een kennismakingssessie zijn bij onze partner beweging: René De Rop - coaching

Na aankoop boek je jouw afspraak voor 'intakegesprek - afslanken' via www.strak-plan.be

✔️ Een deel van het traject wordt terugbetaald door jouw mutualiteit

✔️ Gespreid betalen/maand = € 87/maand (+5%). Wens je dit zo te doen, boek dan gewoon jouw intakegesprek & dan regelen we de betaling tijdens het gesprek

Koop aan via onderstaande knop en word vandaag nog een Strak Planner!