Strak Kookboek 2! (hardcover)

24.99
Strak Kookboek 2! (hardcover)
No items found.

Mogen we van jou een keukenprins(es) maken? Nee, je hoeft geen 1000 nieuwe ingrediënten te gaan halen, 2u in de keuken te staan of 3 verschillende maaltijden te maken voor het hele gezin. 

Een keukenprins(es) ben je sneller dan je denkt met het Strak Kookboek 2

Een kookboek voor het hele gezin. Gaande van ontbijt, lunch en avondmaaltijd tot heerlijke desserts! 

Inclusief:

  • 2 weekmenu's om je alvast snel op weg te zetten 
  • lijst  van volwaardige vleesvervangers en in welke supermarkt deze te vinden zijn
  • Leuke tips &, weetjes

💡 Avocado is een goede bron van onverzadigde vetten en vetoplosbare vitaminen. Let wel, doordat dit een vetrijk voedingsmiddel is, is het niet aangeraden dit in onbeperkte hoeveelheden te eten. 

💡 De naam frittata komt van het Italiaanse woord ‘Friggere’, wat bakken betekent. Frittata hoort oorspronkelijk gebakken te worden in een pan.

💡  Ijsbergsla heeft een knapperige textuur waardoor deze graag wordt gebruikt in de keuken. Deze sla dankt zijn naam aan het feit dat hij werd bedekt met ijs tijdens vervoer van de oostkust naar de westkust. 

We legden de focus om ook eens te koken zonder vlees en goten dit in verrassende gerechten met gezonde vleesvervangers.
Toch nog niet helemaal overtuigd? Alle gerechten hebben ook  een variant met vlees; 2 in 1!

Levenslang lid van Strak Planners Teamwork

Je krijgt levenslange toegang tot de privé Facebookgroep Strak Planners Teamwork. Een Facebookgroep waar op regelmatige basis productinformatie, recepten, motiverende tips,... op tevoorschijn komen.

Aan de hand van tips, tricks en recepten helpen we jou op weg naar een gezonde(re) levensstijl. Als we jou dan ook nog eens kunnen bewijzen dat dit helemaal niet moeilijk of saai hoeft te zijn, zijn wij helemaal in ons nopjes!

Inkijkexemplaar: https://storage.googleapis.com/strak-plan-website-public/downloads/Inkijkexemplaar%20strak-plan-kookboek-2-ebook.pdf

Aan de slag gaan met dit kookboek?
Koop dan nu aan via onderstaande knop en kook de pannen van onder je lijf!