Strak Kookboek

11.99
Strak Kookboek
No items found.


1. 71 gerechten kook- en bakplezier!

2. Makkelijke recepten die in 30 min op tafel staan!

3. Met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn!

4. Kids- en partnerproof! (Review: 'Wij aten deze gisteren ook. Superlekker! Zelfs mijn man en kids waren fan!')

Als voedings-en dieetdeskundige probeer ik iedere dag om adhv tips, tricks, receptjes enzovoort mensen te helpen op weg naar een gezonde(re) levensstijl. In de praktijk merk ik vaak de patiënten wel gezond willen koken, eten,... maar dat het startschot nooit valt. Redenen? Te druk met het gezinsleven, de job of hobby. Niet weten waar te beginnen. Geen zin om naar 10 verschillende winkels te gaan,...

De reden waarom ik dit kookboek heb gemaakt?

Simpel: ik sta niet graag lang in de keuken! Van sommige kookboeken krijg ik al schrik als ik de ingrediëntenlijst nog maar bekijk. Het Strak Kookboek is dan ook zo opgesteld dat alle gerechten kunnen gemaakt worden voor 1,2, zelfs 10 personen! Verder is het ook zeer kids-en partnerproof. Hiermee bedoel ik dat je geen schrik hoeft te hebben dat je partner het 'te gezond' zal vinden. Het zijn recepten met een gezonde twist, maar zeker nog steeds voldoende vullend en met voldoende variatie.

Daarom vind ik het dan ook zeer belangrijk dat alle recepten snel en makkelijk te bereiden zijn en met ingrediënten die je in iedere winkel makkelijk kan terugvinden. Het is echt de bedoeling dat je direct de microbe te pakken krijgt van snelle, gezonde, makkelijke, maaltijden klaar te maken!

Wil je zelf ervaren hoe simpel het kan zijn om gezonde én lekkere gerechten klaar te maken? Ga dan naar mijn webshop en koop het Strak Kookboek vandaag nog aan!

Liever de gedrukte versie? mail naar leen@strak-plan.be voor meer info of ga langs bij een zaak waar het te koop is:

° Romy - Coffee & baguettes - Erembodegem/Aalst

° Meneer Max - Erembodegem

° S'wich - Affligem

° La Tapa Canaria - Berlare

° Sandwichbar ZUS - Aalst

° Leaf - Grote markt AalstGroetjes, Leen