Workshops van Strak Plan

Workshops

Om jou dat extra duwtje in de rug te geven, bied ik als diëtiste ook workshops aan in de regio Aalst. Welke producten kies je best in de supermarkt? Waar vind ik gezonde én lekkere inspiratie voor in de keuken? Kortom, ik bewijs samen met jou dat het veel makkelijker is dan gedacht!

We vliegen erin!

1

Word je eigen diëtist

2 uur | 50EUR

Tijdens deze workshop leer ik jou wat een voedingswaardetabel is en wat je hieruit kan leren. Wist je trouwens dat een light yoghurt niet altijd de betere keuze is? Met kleine tips en weetjes bezorg ik jou de nodige informatie om zelf wat kritischer naar bepaalde voedingsmiddelen te kijken en goede keuzes te maken in de supermarkt. Omega 3 of omega 6 vetten? Geen paniek! Ik help jou doorheen het doolhof van informatie en geef je zeker en vast wat ontbijt-, lunch- en maaltijdtips mee! Ook zullen we samen wat recepten onder de loep nemen die we aanpassen naar een gezondere variant! P.S: breng jouw supermarktfolders van afgelopen we(e)k(en) mee! We doen hier nog een leuke oefening mee!

2

Supermarktworkshop

2 uur | 50EUR

Hier zal ik samen met jou naar de supermarkt gaan, liefst regio Aalst, en ter plaatse kijken waar tips gegeven kunnen worden en waarop je kan letten tijdens het boodschappen doen. Een gezonde maaltijd op tafel zetten begint immers bij de keuzes die in de supermarkt gemaakt worden. Ik leer jou door de marketingtrucs kijken want ook die light koek kan minder light blijken dan gedacht.

3

Groepskookworkshop - Koolhydraatarm koken

3 uur | 45EUR

Probeer je koolhydraatarm te eten, maar heb je nog nood aan inspiratie? Heb je je al afgevraagd wat gezond, koolhydraatarm eten nu eigenlijk is? Geen idee wat het verschil is tussen koolhydraatarm, keto of combinatie maken? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Leer samen hoe je op een gezonde manier koolhydraatarm kan eten. Het is niet zo dat koolhydraten gewoon geschrapt worden, maar op een creatieve manier zorgen we voor leuke alternatieven. Een groot bord pasta met een beetje tomatensaus wordt vervangen door een dampend bord groentepasta. We maken overheerlijke receptjes klaar en we staan ook even stil bij een goede en haalbare planning maken voor dit alles.

Een boodschappenlijst met weekmenu en een to do-lijst om bijvoorbeeld op zondagnamiddag/avond al voorbereidingen te doen zodat je tijdens de drukke werkweek zo min mogelijk in de keuken hoeft door te brengen! Deze workshop zit vol met inspiratie, tips en tricks. Doordat het een kleine groep is, is het ook mogelijk om al je vragen te stellen. Tot dan? Maximum 5 personen per workshop❗️

Deelnemen

Inschrijven kan via een privébericht op Facebook of via het contactformulier! 🍓
Bekijk zeker ook de geplande workshops op Facebook!