Hoe ik kon stoppen met diëten

Strak Planner Nele aan het woord
Hoe ik kon stoppen met diëten | Strak Plan online diëtisten
Strak Planner Nele legt uit hoe Strak Plan ervoor zorgde dat ze op een gezonde manier gewicht verloor en ze hierdoor kon stoppen met diëten
door Leen Seminck
Laatst bijgewerkt op 26/12/2023

Review

Na 20 jaar van zinloze diëten, calorieën tellen, bepaalde voedselgroepen schrappen,´schuldgevoel’ en´ zondigen’, heb ik eindelijke een normale manier van eten gevonden die mijn lichaam echt voedt, en waarmee ik mij goed en voldaan voel, zonder ook maar iets te laten (chocolade bijvoorbeeld).

Ik maak uit mezelf betere keuzes zonder dat ik mijn wilskracht moet aanspreken, en als ik eens wat ongezonds eet voel ik mij er niet meer slecht over en geniet ik ervan.
Ik doe dit vanzelf minder omdat het geen ongezonde drang meer is.

Het doel is nu zoveel mogelijk bewuste keuzes maken qua voeding (het moet mij voeden en smaken), en niet meer afvallen.
Dat ik gewicht verlies, is nu een gevolg van die keuzes.

Duidelijkheid over wat gezonde voeding écht is

Het is jammer dat er zoveel onzin circuleert over voeding, waardoor je gewoontes aanleert die niet goed zijn voor je gezondheid en op lange termijn ook niet het effect hebben dat ze beloven. Ik liet mij hierdoor in het verleden spijtig genoeg inpakken door mijn onzekerheid over mijn lichaam.

Dank u Strak Plan dat jullie proberen om deze misinformatie weer recht te trekken.

Het meest waardevolle aan jullie aanpak is dat jullie mensen leren hoe ze zelf voeding kunnen analyseren op voedzaamheid.
Hierdoor kan je zelf kiezen wat voor jou past zonder dat je tot op de letter uitgeschreven voedingsschema’s nodig hebt (al hebben jullie wel tips voor wie dat nodig heeft!).

Ook blij dat jullie niet meedoen aan de supplementen-business en mensen wijzen op de gevaren en onzin van simpele oplossingen zoals het tegenwoordig zo populaire Ozempic, maar ook crashdiëten, shakes,…

Gezond eten is eenvoudig, alles wat ingewikkeld is en aankoop van producten vraagt is voor mij nu een no-go.
Dankuwel!

  • Nele D.N

» Nele volgde het Silver-traject bij Strak Plan.
Boek gerust jouw GRATIS adviesgesprek vandaag nog in en bekijk hoe wij jou kunnen helpen.

» Download jouw GRATIS infobundel voor een optimale vetverbranding via eetpauzes. 

💻 Instagram & Facebook

Door Leen Seminck | Oprichter en CEO Strak Plan & Penstripe

Jouw levensstijl op een duurzame manier aanpakken?

Je kan al Jouw Strak Plan bekomen voor €49,-!

Vers van de blog

Gratis ebook

Naar een ontstekingsvrij lichaam