Naar een leven zonder dieet

door
Leen Seminck
Laatst bijgewerkt op
6/14/2022
Naar een leven zonder dieet

95% van de diëten zijn gedoemd om te mislukken... wees geen 95%'tje!

Het was vrijdagavond, ik liep over Las Ramblas in Barcelona en genoot van een ijsje. Ik, de Leen die 7 jaar geleden nog angst had van ¼ madeleinekoekje en paniekaanvallen kreeg als ze niet wist hoeveel vet er in dat stukje vlees zat.

Na deze heftige periode besloot ik te leren uit deze ervaring. Mijn studie voedings- en dieetkunde had ik de jaren ervoor reeds afgerond, maar ik ging hier nooit mee aan de slag. Ik was niet in staat anderen te helpen zolang ik zelf niet in orde was. 

Waarom Strak Plan?

De jaren die na mijn opname volgden, zette ik alles op alles om zelf verder te herstellen, maar vooral: er alles aan te doen dat jij deze ervaring niet moet meemaken!
Voor velen staat Strak Plan voor een online diëtistenpraktijk waar je kan aankloppen als je wat gewicht wil verliezen, maar Strak Plan wil er vooral voor zorgen dat jij eindelijk de juiste informatie en begeleiding krijgt om gewoon gezond te leven.

Ja, het klopt dat wanneer wij samen met jou je voedingspatroon bekijken en daar wat aanpassingen in doen het resultaat kan zijn dat je wat gewicht verliest als dit is wat je echt wil. Logisch toch als je je al je hele leven liet vangen aan reclames die vertellen dat die yoghurt echt wel de gezondste is, maar eigenlijk vol suiker zit?
Daaarom ook bijvoorbeeld het maken van de online cursus 'Leer etiketten lezen'.

Online, om jou vanop eender welke locatie te kunnen helpen

Even terug naar Las Ramblas. Waarom ik daar dus liep.
Na de strijd in het Uz in Gent doorstond ik nog een strijd; corona.
Strak Plan was nog maar goed geboren en daar was het beestje.
Omdat ik dus al leerde dat je in het leven verder moet blijven doen, besloot ik dan maar de consulten online te laten doorgaan. Want net nu had jij alle steun nodig!

Online, is dat evenwaardig aan live consultaties?

Toch merkten we dat online consulten voor velen nog een taboe zijn. Het ontwikkelen van online cursussen was een manier op jou optimaal te blijven helpen. Deze kan jij doorlopen op jouw tempo en dit waar & wanneer je maar wil.

Verder kwamen er de online afslanktrajecten Bronze, Silver & Gold. Op een duurzame manier gewicht verliezen met begeleiding van jouw Strak Plan diëtiste. Een gevarieerd eetpatroon met voldoende eiwitten, goede vetten en afwisselende koolhydraatinname kan ervoor zorgen dat jij op een duurzame manier gewicht zal verliezen. We leggen jou dit graag uit en helpen jou om dit ook in de praktijk makkelijk toe te passen! Doordat deze trajecten online gebeuren merken we dat jij al eens sneller tussen de consultaties door ons een vraag stelt per mail. Zo kunnen we jou nog korter op de bal helpen!

En dan nu naar een leven zonder dieet?

Wees er dus klaar voor als je je aanmeldt bij Strak Plan. Je zal massa's meer tijd krijgen om te leven!
Geen zondagochtenden meer verspillen aan het opzoeken wat een ketodieet is of welke afslankshakes in promotie staat komende week. You’re welcome?

⚡️ Wil jij stoppen met ieder jaar een kilootje bij te komen? Dit ondank dat je vorige zomer een shakedieet deed? Vul dan vandaag nog de vragenlijst in vanJouw Strak Plan’ en ontvang binnen de 48u jouw Strak Plan!

Door Leen Seminck - Oprichter en CEO Strak Plan