Consultaties

Iedereen is anders. Daarom zullen we steeds nagaan wie jij als persoon bent, wat je interesses zijn, maar ook waarom je bepaalde voedingskeuzes maakt. Eens we hierover een beeld hebben, bekijken we samen met jou welke aanpak jou kan helpen, en welke aanpassingen op vlak van voeding, beweging en denkwijze we kunnen doorvoeren.

Alle consultaties kunnen online gebeuren! Ben je dus niet van regio Aalst? Geen probleem! Online consultaties zijn mogelijk via videocall (iedere werkdag).

Consultaties in de praktijk zijn mogelijk op maandag, donderdag en vrijdag.

Maak een afspraak bij Strak Plan→

Afslanken

Ga je liever voor de flexibiliteit en vrijblijvendheid van individuele consultaties, of zie je wel iets in een volledig traject? Beide zijn mogelijk. Samen bekijken we welke aanpak het best bij je past. Online consultaties zijn mogelijk via videocall bij alle collega's (iedere werkdag). Consultaties in de praktijk zijn mogelijk bij Leen op maandag, donderdag en vrijdag.

Sportvoeding

Consultaties bij Leen.
Na mijn studie voedings- en dieetdeskundige studeerde ik nog een extra jaar ‘Health Coach’. Ook de opleiding tot Personal Trainer, Sportvoedingsadviseur, Sportpsychologie en een Mastermind in Sports Nutrition (Asker Jeukendrup) rondde ik de jaren erna nog af.

Ben je een sporter, maar weet je niet altijd hoe je alles uit je trainingen kan halen omdat je wel eens last hebt van dipjes of andere kwaaltjes? We bekijken samen hoe we het beste uit jouw trainingen en wedstrijden kunnen halen! Online consultaties zijn mogelijk via videocall (iedere werkdag). Consultaties in de praktijk zijn mogelijk op maandag, donderdag en vrijdag.

Workshops of lezingen rond sportvoeding kunnen steeds aangevraagd worden via het contactformulier onderaan deze pagina
(stuur een bericht)

In samenwerking met
De Sportapotheek: www.desportapotheek.com
Kinesitherapie & osteopathie: http://properformance.be/
Inspanningstesten, sportmassage en performance coach: https://sportboost.be/

FODMAP

Consultaties bij Leen.
Ben je klaar om te werken aan nieuwe en gezonde(re) levensstijl? Eén die zelfs voor je hele gezin haalbaar is? Ook voor het FODMAP-dieet kan je steeds bij Strak Plan terecht! Onderzoek toonde aan dat specifieke koolhydraten, afgekort met de FODMAP’s, in de voeding klachten van spastische darm kunnen veroorzaken. We testen, aan de handvan het weglaten en terug introduceren van deze FODMAP’s, wat jouw trigger(s) zijn. Online consultaties zijn mogelijk via videocall (iedere werkdag). Consultaties in de praktijk zijn mogelijk op maandag, donderdag en vrijdag.

Klinische diëten

Wij kunnen je professioneel begeleiden en ondersteunen, ook bij klinische diëten. Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek bij onder meer volgende diagnoses. Hart-en vaatziekten, ondergewicht, emo-eten, eetstoornissen (Leen), allergieën/intoleranties (lactose, gluten…), gastro-intestinale aandoeningen: reflux, zure oprisping en obstipatie, maagoperaties of bariatrische chirurgie. Online consultaties zijn mogelijk via videocall (iedere werkdag) bij alle collega's. Consultaties in de praktijk zijn mogelijk bij Leen op maandag, donderdag en vrijdag.

Ook voor koppels en online!

Het is vaak makkelijker om nieuwe gewoontes te creëren als je dit met 2 kan doen. Daarom bieden wij ook een pakket aan speciaal voor jou en je partner. Jullie komen samen op consultatie en tussen de consultaties door zijn jullie elkaars motivator! Go for it!
Bovendien ontvangen jullie 5% korting wanneer jullie samen komen. Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Ook online

Woon je niet in de buurt of is het moeilijk om tot hier te geraken? Je kan ook een online begeleidingstraject volgen! Je krijgt een persoonlijke begeleiding via videocall. Iedere chatsessie krijg je dezelfde tips, recepten en oefeningen als in de praktijk doorgemaild zodat je hiermee aan de slag kan.

Wat nog?

Wat mag je nog extra verwachten naast jouw gepersonaliseerd Strak Plan met voorbeeld weekmenu?

 • Iedere consultatie een nieuw receptenbundeltje
 • Tips - Dorstgevoel
 •  Tips - De voorraadkast
 •  Tips - Hou het simpel! Standaardmaaltijden
 •  Tips - Weekmenu met boodschappenlijst
 •  Oefeningen - Gedragsverandering deel 1 + 2
 •  Tips - Recepten aanpassen
 •  Tips - Aan de slag! Adhv je doelen
 •  Tips - Meer beweging
 •  Tips - Gezond op het werk
 •  Tips - BBQ
 •  Tips - De feestdagen
 •  Tips - op restaurant/broodjeszaak/eetfestijn
 •  Oefeningen - Home work-outs
 •  ...en nog veel meer!