Mijn kindje is ziek | crisis voor jouw gezondheid?

door
Leen Seminck
Laatst bijgewerkt op
9/5/2022
Mijn kindje is ziek | crisis voor jouw gezondheid?

't Is crisis! 't Zal wel zijn. Hoog tijd dus om te besparen op jouw eigen gezondheid.

Zo lijkt het wel als we kijken naar de aanmeldingen in de Strak Plan praktijk.
Mijn kindje is ziek, mijn bedrijf heeft pijn.

Werken aan jouw gezondheid, een luxeproduct?

Eerst waren er de coronamaatregelen, vervolgens inflatie en dan die prijsstijgingen voor gas & elektriciteit, maar zeker ook voor voeding.
Nog een schepje oorlog erbij en we zitten met de poepers. Terecht.
Toch vinden we het bij Strak Plan zo belangrijk dat jouw gezondheid niet achterop geschoven wordt.
Want weet je, na regen komt zonneschijn. En wil jij niet zelfverzekerd, fit & gezond de zonnestralen tegemoet gaan? Misschien helpt het wel om even op te lijsten waaraan je komende periode jouw budget wil uitbesteden en zo de afweging te maken? We hopen alvast dat jouw gezondheid niet op het ‘later’-lijstje komt.

Niemand kan de toekomst voorspellen

Unpopular opinion | ik geloof niet in waarzeggerij.
Wel kan je ervoor kiezen om alles uit de kast te halen om een beetje zicht te krijgen op jouw toekomst. Zoek even jouw rekeningafschriften op van voorbije maand zodat je een idee hebt op wat jouw maandelijkse uitgaven nu juist zijn. Op die manier kan jij wel voorspellen hoeveel er sowieso van jouw rekening gaat volgende maand.

Je hoofd in het zand steken lijkt soms geruststellender, maar de feiten voor ogen durven zien is power! Meten is weten zeggen ze wel eens. En dan wil ik niet weten hoeveel centimeter je gekrompen bent door het prachtige, warme zomerweer. 

Want het was toch een mooie zomer?

Ook dit heeft 2 kanten natuurlijk want is het zo warm door de opwarming van de aarde? Ik wil zeker niet zelf mijn hoofd  in het zand steken over dit onderwerp, maar ik wil toch afsluiten met een ietwat positieve noot. Dat het warm weer was!
Daardoor konden we vakantie in eigen land doen, een vliegtuigreis of lange autorit met de nodige brandstof gespaard, niet? 

Jouw gezondheid is het draagvlak van alles

Hoe lang je het ook nog wil uitstellen, vanzelf gaat het niet beter worden en dan zal je de investering alsnog moeten doen en misschien nog meer.
Nu, preventief zelfs, werken aan jouw gezondheid zal er op langere termijn voor zorgen dat er geen bijkomende dokterskosten komen of budget nodig is voor cholesterol- of hoge bloeddrukmedicatie. 

Daarom hebben we bij Strak Plan de oplossing voor jou!
Koop vandaag nog ‘Jouw Strak Plan’ aan in de webshop en krijg alvast de eerste handvaten om een Strak Planner te worden.
Jij krijgt een voedings-en levensstijlplan op maat voor slechts €44,-.

En weet je wat? Beslis je achteraf toch nog een traject te volgen bij een Strak Plan diëtiste, dan betalen wij jou die €44,- lekker terug.
Wat heb je dus eigenlijk te verliezen?  

Door Leen Seminck-  Oprichter en CEO Strak Plan/ Penstripe